Дъщерята на Дарина Павлова и Илия Павлов се сгоди,  научи

...
Дъщерята на Дарина Павлова и Илия Павлов се сгоди,  научи
Коментари Харесай

Дъщерята на Илия Павлов се сгоди за ученическата си любов

Дъщерята на Дарина Павлова и Илия Павлов се сгоди,  научи HotArena.

Красивата Пипа, както я назовават околните, даде сърцето си на тайнствен млад мъж с букви Д.В. Гранадос, който тъкмо като нея е йога и живее в „ сърцето на природата ”, както самата Пипа  отбеляза в мрежата.

" С този човек се запознахме преди много време. Целунахме се в седми клас и по-късно дългата ни история се случи. Накратко, той избра най-хубавата ми другарка пред мен и ми разруши сърцето. Тогава в действителност мислех, че това е по този начин. След това обаче звездите ни си пресякоха с помощта на междинното учебно заведение и от най-хубавия ми другар стана моят обичан. Днес двамата се учим по какъв начин се живее с обич. Нашата годишнина е през днешния ден. Мисля, че съм го обичала и по този начин ще е всеки ден от деня в който се срещнахме ".

С това самопризнание и пръстен на ръката, Паола удостовери слуха, който от началото на годината витае с цялостна мощ. Близките и споделиха незабавно след Нова година, че се чакат и тя да намерения за бебе. Красавицата още няма 30 години, само че преди година се пребори с едно от най-сложните и тежки болести ендометриоза. Момичето се оправи бори с казуса в Щатите, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР